Free Software as a Service

Rreth nesh

Fre Software as a Service është një kompani që ofron SaaS (Software as a Service), që do të thotë që ne ofrojmë hosting për software open source, duke u bazuar në abonim mujor/vjetor. Ju mund të zgjidhni një nga softet që kemi në listën tonë dhe thjesht te abonoheni. Ne do të bejme instalimin dhe konfigurimin për ju, duke ju kursyer kohë dhe duke ju kursyer vështirësitë teknike. Ne ofrojmë besueshmëri dhe siguri, që do të thotë se të dhënat tuaja janë private dhe të mbrojtura.

Shërbimet

Ne mund të ofrojmë shërbime të ndryshme, në varesi të nevojave të përdoruesve. Ne studiojmë tregun dhe gjejmë se cilat janë programet që plotësojnë më mirë kërkesat e klientëve tanë.

Së shpejti

Kontaktet

Për informacion më të detajuar ose për çdo pyetje që keni, mund të kontaktoni me ne me anë të adresës sonë të emailit: info@fs.al