Free Software as a Service

Çfarë është Simple Invoices?

Simple Invoices është një sistem faturimi në rrjet, falas dhe open source, të cilin ju mund ta përdorni nga serveri ynë. Ai mban financat tuaja, dërgon fatura në format PDF dhe ka gjithashtu shumë cilësi të tjera interesante.

Si mund ta marrësh këtë shërbim?

Gjithçka që duhet të bëni është vetëm të dërgoni një email tek info@fs.al me emrin tuaj/kompanise suaj dhe zgjedhjen e abonimit (mujor/vjetor). Në pak kohë do t'ju mbërrijë një email me username dhe passwordin e llogarisë tuaj, si dhe URL-ja e shërbimit.

Provojeni

Është një faqe demo ku mund të provoni Simple Invoices, për të parë nëse është i përshtatshëm për biznesin tuaj:

Ndërfaqja normale: https://demo.si.fs.al
Ndërfaqja për mobile: https://m.demo.si.fs.al
Username: info@fs.al
Password: demo

Çmimet

Ju mund të zgjidhni ndërmjet dy mundësive:

  • Mujor $5
    Pay With Bitcoin
  • Vjetor $50
    Pay With Bitcoin